Jump to content
* ДО АДМИНИТЕ ! * Read more... ×
Миграцията приключи! Read more... ×
  • Sign Up
Sign in to follow this  
Георги Янакиев - Черния

Защо да изберете BLACK-GAMING?

Recommended Posts

Реших да направя тема във която малко по-подробно да отбележа защо да изберете black-gaming.

 

1. Ние не сме нещо по-различно от останалите гейминг портали.. 

Само със една малка разлика, че тук нямаме съвременните "vip" и "sms услуги", тоест всичко е по заслуги.Единствено и само можете да подпомогнете на веригата чрез boost на сървър по ваше желание!

2. Ние също предлагаме качествени сървъри със реално 1000fps, хоствани от едни от най добрите хостинг компании у нас на пазара! [ gameservers.bg/arenaplay.eu].

3. Сървъри със най новите ъпдейти, най новите плъгини, най яките настройки, 100% работещи анти чийт системи, които улавят до 85% от всички скриптове/хакове.

4. Предлагаме млад екип със стар опит във гейминг пространството, отзивчиви и културни хора, Скайп съпорт 24/7 за всякакви въпроси и предложения около black-gaming .

5. Верига която не предлага СМС услуги, 100% заслужени права във сървърите ни.

 

 

Ние,ние,ние .. нека малко поговорим за вас. :classic_biggrin:

Във Dust2 Only сървъра има инсталиран become vip plugin. Това ще рече,че можете да спечелите безплатен VIP акаунт във сървъра! Нужно е просто да достигнете определен брой убийства! За сега са нужни само 100 убийства.

Броят на убийствата ше бъде повишен!

Също така всеки който желае и може да подкрепи веригата, ще му бъде поставен ранк в форума и администратор в сървър по желание! 

 

Отворени сме към всякакви предложения по сървърите и форума, за сега ви предлагаме 4 сървъра които са средна класа. Имаме: Dust2 Only нов сървър който се развива сравнително добре. Играта вътре е максимално изчистена от излишни плъгини и дразнещи надписи по екрана.DeathMach във който не сме спестявали плъгини, вътре играта е малко по-забавна, интересно шоп меню от което може да купувате различни екстри както и golden ak. Deathmach Dust2,който е абсолютно същият мод, само че във класически вариант и се играе за разлика от другия само на един мап, de_dust2. Смея да твърдя. че сървъра има добър ранк във тракера както и хора 24/7.GunGame мод във който също не сме спестявали плъгини, има различни шот екстри,ранк и т.н. Имайте в предвид, че проектът ни не  завършен във пълен вид.. 

Екипът на black-gaming работи по нов стил на форума както и добавяне на сайт - начална страница. Също така смятаме да пуснем още два сървъра, но за сега ще ги запазим в тайна и 5vs5 сървър в който ще се провеждат clanwar срещи. 

 

> За връзка със нас: Скайп support.black-gaming

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×