Jump to content
* ДО АДМИНИТЕ ! * Read more... ×
Миграцията приключи! Read more... ×
 • Sign Up

Benkovski523

Server responsible
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Benkovski523 last won the day on January 8

Benkovski523 had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

About Benkovski523

 • Birthday 11/07/2002

Location

 • Country
  България
 • City
  Бургаско

Game

 • Name in game
  Benkovski523

Recent Profile Visitors

 1. Поне си признаваш за предишния опит.. Евала, но и от мене имаш Против.
 2. Здравейте! Предложението ми е следното: Като направиш 150 кила, взимаш безплатно ранк Вип, нали така? Но не е ли по-добре да се направи на 500 кила ( или колкото Вие решите, само да не е под 300* ) ? Все пак трябва играча да има за какво да влиза и да играе с цел в сървъра. Според мене ще е добре, така повечето хора ще играят с цел. Лека вечер Ви желая!
 3. Влизаш редовно, кротко момче си, тих си, но нали се знае. Тихата вода е най-бурна ? Доверявам ти се , затова имаш моя Положителен вот. ЗА!
 4. Случвало ми са е след като се спална в базата си и веднага да ме убият, затова и аз съм За да се вдигни времето!
 5. Та, Здравейте отново , Драги потребители на Black-Gaming. Днеска ще Ви обясна как да заснемете демо, обяснено по мой начин! Попринцип във всеки сървър си има AutoDemRecorder, но това записва цялата Ви игра в сървъра.. Случвало ли ви си е да искате да заснемете даден хакер/нарушител и да се оплачете от него, без да качвате цялото Ви демо от AutoDemRecorder, а само вашата част, която сте записали (Така хем улеснявате Админа). Та сега ще ви обясна на кратко. Влизате в конзолата на играта. Пишете в конзолата - record "hacker'' (Пример)- и то започва да се записва. За да спрете Демото, което записвате , пишете в конзолата "stop'' и автоматично се запазва в папката "cstrike". Там можете да намерите демото с име ''hacker.dem" Дано да съм помогнал, повечето хора знаят командата знам, но да има! Аз ако искам да запиша някой хакер, си ползвам този начин и реших да го споделя.
 6. Добри са ранговете, но мисля ,че щеше да е добра идея текста да е малко по-голям. Но са хубави, без това ни бяха нужни.
 7. Това момче заслужава "Дизайнер"! Уникални изработки. Отдава ти се. 10/10! п.с Едно аватарче да ми направиш, ще ти бъда благодарен!
 8. Здравейте, Драги потребители на Black-Gaming! Сега ще ви покажа как да си направите при стрелба да Ви се сменя цвета всеки път на мерника ( Нещо като RGB ) . Тази така наречена "функция" е доста интересна за мене и дори забавна. Ще се хареса на хора, който обичат да се забавляват. Копирвате въпросната команда и поставяте в конзолата на играта , Натискате "Enter" и след това рестартирвате играта. Всичко е готово! bind "mouse1" "+attack; adjust_crosshair; red green" Ако Ви е омръзнало гъзарията или Ви пречи всеки път , когато се сменя цвета , можете спокойно да изтриете bind-a като следвате следните инструкции! Влизате в папката "cstrike" Намирате файла "config.cfg" и го отваряте с NotePad++ или както Ви е удобно ( Аз използвам notepad++ ) Намирате самия bind и го изтривате, запазвате и сте готови! п.с Командата е взета от интернет, просто е обяснено по мой начин. Дано да съм помогнал! п.с 2 Знам, че заглавието е абсурдно! :Д
 9. Защо не, добра идея е. С това интро хората ще ни вземат за сериозно и като цяло е доста яко. Не знам дали имам право на глас, но аз съм За.
 10. На мене също много ми хареса 1 ранг. Иначе всички са страхотни, а относно предложение мисля, че е удачно да се сложат рангове.
 11. Надушвам фен на Marvel , аз също ги обожавам! Страхотни са изработките.
 12. Име: Пламен (Пацо) Години: 16 Град: Бургаско Skype: Benkovski523 Опит в отборна игра и команди: Ами играя играта от 5 години мисля , че имам качествата, нужния скил и отборна игра. Редовно влизам в сървъра, като отделям по 5 часа на ден, дори понякога влизам за повечко.
 13. Благодаря, сега ще пробвам и ще опитам. Едит: Оправи се, Благодаря! Може да се локва.
 14. Пробвах,не става. С цс от зам*нда съм ( Counter Strike 1.6 CSS Edition )
×