Jump to content
* ДО АДМИНИТЕ ! * Read more... ×
Миграцията приключи! Read more... ×
 • Sign Up

Predator

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Predator

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 1. Ник на играча, извършил нарушението: ^_CMePTHuK_^{Brk 2. Какво е направил: Обижда. 3. Демо/снимка на нарушението: 4. Сървърът, в който се е провинил: Black-Gaming # Dust2 Deathmatch 5. Вашето име в играта: Predator п.с написал съм го така защото няма образец.. и реших, че така става също.Приятел залудо пишеш да трупаш мнения.. английския ми е ок, въпреки това пак няма право да го пише.
 2. Предлагам да се махнат тези имена VareNa Rakiq, Narkotici OOD и така нататък защото аз ги приемам малко лигави и не подходящи за този форум.
 3. Предлагам да се намали бързината и да се махне двойният скок защото не мисля, че си подхождат тези неща на такъв мод.
 4. Тук, ако може аз да се намеся според мен не е никак лоша идея админите да влизат с рандом никове, за да не се знае, че има админ и така може най-лесно да се хване в крачка нарушител!
 5. Предлагам да се добави нещо като топ потребители но не като това http://prntscr.com/m3vcvb а някъде ето тук може би http://prntscr.com/m3vc5j и да изписва хората с най-много мнения.
 6. Предлагам, ако е възможно да се направи така, че да може да си редактираш темата повече от 1 път, за да не си спамиш след това по нея, ако си редактирал 1 път вече.
 7. Здравейте драги потребители на Black-Gaming в тази тема ще ви покажа някои команди които аз знам за намаляне на лага в цс. rate25000 fps_max 101 amx_showfps 1 (това е за да ви изписва фпс-а което пак е полезно!) cl_himodels 1 еми това са командите които аз знам не са много, но то е най-лесно да копирам 10 15 команди от някой сайт ама няма смисъл нали все пак целта е да изпишем форума с неща писани от нас и не копирани!
 8. Аз съм за на всеки един форум му трябва подобно нещо на мен ми харесва номер 1 и 2.
 9. Предлагам да се добави бан лист защото забелязах, че няма.
 10. Странно дава ми да редактирам мнението само един път затова пиша тук. Често ли ти прави проблема ? - бих казал да, вчера пак го правеше. Също какъв browser използваш ? - Google Chrome(попринцип и аз не съм в България.)
 11. Предлагам да се създаде раздел ''дизайн'' където хем да може да се изпълняват заявки за аватари и да може хората да качват своите изработки било то за форума или друго, и разбира се да се добави кандидатура за дизайнер.Аз лично искам да кача избратка която съм направил за форума ама няма къде..
 12. Някой знае ли защо ми излиза това http://prntscr.com/m3pk8l когато обнова и по някой път ми излиза това..
×