Jump to content
* ДО АДМИНИТЕ ! * Read more... ×
Миграцията приключи! Read more... ×
 • Sign Up

Play at Your Own Risk

Server responsible
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Play at Your Own Risk last won the day on January 19

Play at Your Own Risk had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

About Play at Your Own Risk

Recent Profile Visitors

375 profile views
 1. Тука ще се съобщават премахнатите админи от сървъра.
 2. Ми няма да бъдеш одобрен и нямаш никакви изиграни минути в сървъра така че кандидатурата ти е отхвърлям! След месец може да подадеш нова. https://www.gametracker.com/player/Damaged mind/93.123.18.7:27017/ https://www.gametracker.com/player/Damaged/93.123.18.7:27017/
 3. Здравей старо куче мое бившо.
 4. Поне си честен че нямаш предишен опит колкото до кандидатурата нямам кой знае какви наблюдения над тебе може би следващият път ще имаш моя глас. Против!
 5. На Господин - Sparouu доста напоследък му се натрупаха неправилните банове на играчи. Колкото до демото не видях нищо нередно чист си за мене! нека видим и на колегите мнението. Послепис : бана го махам за да не чакаш
 6. Пиши ми лично съобщение в сайта с предоставен скайп - (ако имаш такъв) да пробвам да кача демото в друг сайт не в dox-a. Нали е прекалено дълго и не си можел да го качиш? както и да е сега ще прегледам демото и ще си редактирам поста. Напълно чиста игра! колегата се е заблудил за 5-те убийства сигурно на Х-а когато ги ръшна. Бана е премахнат приятна игра в сървърите админът ще бъде предупреден. ?
 7. Ако обичаш си добави демото от играта ти без демо няма да предприемем никакви действия за махането на бана ти! А и виждам че те е банал само за 1 - час ако не предоставиш демо ще бъде удължен на перманентен.
 8. Здравей и добре дошъл весело прекарване в форума.
 9. Редовен си не създаваш проблеми може да се пробваш. Имаш ДА! от мен
×